Amanida d'advocat y i fruits vermells amb salsa de taronja

03.11.2020

Si vols portar la primavera a la teva taula, prova aquesta deliciosa amanida 100% vegana plena de nutrients i vitamines. Una explosió de color i sabor.

Ingredients:
  • 1 advocat
  • 2 tasses d'espinacs baby
  • 2 tasses de barreja de fulles de malva i d'alfàbrega, i brots de remolatxa i de bleda
  • 8 maduixots
  • 16 maduixes
  • 12 tomàquets cherry
  • 1 cullerada de llavors de cànem pelades
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 dàtil medjool, sense llavor
  • Sal i pebre
  • 1 cullerada de llavors de rosella

Preparació:

  1. Fer la salsa de taronja: Esprem la llimona i reserva la meitat del suc. Esprem la taronja, i barreja el seu suc amb el de llimona restant, l'oli, el dàtil i un toc de sal i pebre. Bateu tot amb ajuda d'una batedora fins a obtenir una barreja suau. I finalment afegeix les llavors de rosella.
  2. Preparar l'alvocat i els fruits vermells: Pela i talla l'advocat en glaçons d'uns 2 cm i afegeix-li el suc de llimona que havies reservat perquè no s'oxidin. Renta els maduixots i els tomàquets cherry i talla'ls en meitats. I renta les maduixes.
  3. Muntar l'amanida: En un bol per amanides, posa els espinacs i la resta de fulles procurant que quedin ben barrejades. Afegeix els fruits vermells, els glaçons d'advocat, les llavors de cànem, i un toc de la salsa de taronja. I posa la resta en un bol per si algú vol més.

Ara és hora de que gaudeixis d'aquest deliciós plat en companyia un cap de setmana o qualsevol dia de la setmana que hagis de menjar ràpid després de treballar. Bon profit!!!