Pit de pollastre a la llimona
Si estàs cansada del típic pollastre a la planxa amb amanida, prova aquesta recepta de pit de pollastre a la llimona amb patates al forn. T'aportarà tots els nutrients que necessites sense perjudicar la línia i t'encantara.
- 2 pits de pollastre
- 3 patates
- 1 llimona
- 2 alls
- 1 branca de sàlvia
- pebre negre
- sal
Preparació:
Macerar els pits: En primer lloc, fileteja els pits d'una banda. De l'altra, esprem la llimona, pela i pica els alls i prepara un macerat amb els ingredients. Col·loca la preparació en un bol o un altre recipient i deixa macerar en ella, durant al menys mitja hora, els pits prèviament salpebrats.
Preparar el rostit: Primer, pela les patates i talla-les a rodanxes no molt gruixudes. Després, greixa una font refractària amb unes gotes d'oli i vés intercalant les rodanxes de patata amb els filets de pollastre i les fulles de sàlvia rentada.
Coure el plat: Primer de tot, preescalfa el forn a 200 graus. Mentre s'escalfa, ruixa bé amb el suc de la maceració els montadets de pollastre i patates que has disposat a la font. I finalment, fica la font a la part mitjana del forn i deixa rostir durant una mitja hora més o menys.
Aquest plat, com has pogut veure, es molt senzill de fer. Així que, a que estàs esperant!