Crema de carbassa amb curry

10.11.2020

Aquí tens una crema de carbassa lleugera, vegetariana i 100% vegana, amb un sabor deliciós i un look irresistible. Qui la prova, repeteix si o si.

Ingredients:

  • 1 kg de carbassa
  • 2 cebes tendres
  • 3 grans d'all
  • 300 ml de brou vegetal
  • 1 culleradeta de curry
  • 2 cullerades d'ametlles filetejades
  • 2 culleradetes de llavors de sèsam
  • Oli d'oliva i sal

Preparació:

  1. Rostir les verdures: Pela la carbassa i elimina les llavors i els filaments. Talla la polpa a daus i posa'ls a la placa de forn juntament amb els alls rentats i sense pelar, i les cebes tendres netes i rentades. Rega-ho tot amb un fil d'oli i rosteix-lo tot uns 30 minuts al forn preescalfat a 200 graus. Retira i deixa temperar.
  2. Ajuntar amb el brou: Talla en cercles la part verda més tendra de les cebes tendres i reserva'ls per decorar. Trosseja la resta i pela els alls. Triturar les dues hortalisses amb la carabassa fins a obtenir un puré. Afegeix el brou calent i 1 culleradeta de curri, i cou 10 minuts més.
  3. Decorar i servir: En una paella antiadherent, torra les ametlles sense oli. Retira i barreja-les amb unes gotes d'oli i una mica de sal. Serveix la crema calenta empolvorada amb les ametlles, els cercles de ceba tendra reservats i el sèsam.

Ara que tens la recepta podràs gaudir d'aquest deliciós plat i compartir-lo amb els teus familiars i amics.